Mijn favorieten

Taxaties

Ervaren taxateurs in Wassenaar 

Als ervaren taxateurs geven wij een passende taxatie van elke type woning. Met een goed onderbouwde taxatie door een beëdigt gecertificeerd taxateur, kunt u met een gerust hart een verantwoorde beslissing nemen. Onze makelaars voeren jaarlijks talloze taxaties uit en kennen de onroerendgoedmarkt in Wassenaar en omstreken als geen ander.
Tijdens een taxatie bekijken we de woning, de marktsituatie en het bestemmingsplan zodat u een gedegen advies krijgt.

Wij verzorgen taxaties ten behoeve van:
  • aan- verkoop
  • financieringen
  • woz-geschillen
  • echtscheidingen, contra-expertise.
Wij zijn aangesloten bij de stichting NWWI, dat de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Het NWWI bewerkstelligt dit door taxatierapporten te controleren en te valideren. Deze taxatierapporten geven duidelijk inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Voor consumenten betekent dit een extra waarborg.

Vraag uw bank wat voor een soort taxatie u moet aanleveren; een 'standaard' NVM taxatie of een uitgebreid en gevalideerd NWWI taxatie. Voor een nadere toelichting hierover, neem gerust contact op met ons kantoor. 
Wij verzoeken u om éérst contact met ons kantoor op te nemen om details te bespreken, vóórdat u de opdracht via het NWWI verstrekt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring